Ditt liiiv - dine valg

 

 

Bedre helse, gladere kropp, klarere hode.
Balanser din kroppsvekt med smakfull, bærekraftig og fargerik mat. Få innsikt, motivasjon og kunnskap for å bli en bedre versjon av deg selv.

 

Livet er for kort til å gå på slankekur

Ingen ønsker å gå på evig diett, du fortjener god helse og en glad kropp. Lær deg å spise smakfull og bærekraftig mat som er bra for kropp og hode, lær deg teknikker for å få et godt liiiv og få smarte og enkle treningstips.

Livsstilsråd du kan stole på! 

Lyst til å bli ekspert på ditt eget kosthold, oppnå varige resultater,
og bli en sterkere versjon av deg selv?

Oppnå langvarige resultater

Hvor kjedelig er det ikke å sette mål og ikke nå dem? I liiiv lærer du deg å sette realistiske mål for DEG. Du blir en del av en heiagjeng i våre grupper. Her kan du stille spørsmål, dele framgangen din, og  få motivasjonsboost. 

Bli egen ekspert på kosthold

Vi ønsker at du skal lære deg hvordan DU kan bli ekspert på ditt eget kosthold. Med kostholdsforslag, oppskrifter, handlelister, webinarer og artikler lærer du å ta gode valg for deg selv. Når tøffe perioder kommer lærer du hvordan du kan finne den beste måltidsrytmen som passer for deg. 

Bli en sterkere deg

For å få til en god og varig endring, er det flere aspekter som er viktig. For eksempel spiller tankesettet en vesentlig rolle for at du skal lykkes. Derfor har vi stort fokus på å gi deg riktige verktøy for å lykkes med livsstilsendringen. Bla. lærer du å håndtere eventuelle tilbakefall på en god måte, få bedre selvfølelse, samt bli mentalt sterkere.

 

Hva får du i kurset?

Vi har to kurs, liiivSTART og liiivLETT. I liiivLETT får du individuell oppfølging fra en eller flere fra vårt fagteam (se lenger ned).

 • Kostplan og handleliste

  Gode vaner er lettere å endre med gode verktøy. Derfor har vi laget ferdig handlelister og kostforslag for deg. I liiivLETT får du plan for hele 14 uker for å sikre deg langvarig endring

   

 • Verktøy for motivasjon 

  Du prepper deg for at du selv skal kunne gjøre de de endringene du vil. Det er ikke alltid enkelt å komme igang så derfor har vi laget gode verktøy til deg.

 • Aktivitetstips

  Vi har laget treningsprogram, øvelsesbank og forslag til hva du kan gjøre i hverdagen. Våre dyktige personlig trenere har satt sammen enkle, men effektive forslag for deg.

 • Smakfulle oppskrifter

  Vi er opptatt av at mat skal smake godt og samtidig være nyttig for kroppen. Forebygging av sykdom har vi med oss når vi velger gode råvarer. I liiivLETT får du i tillegg mulighet til individuell tilpasning.

 • Endringsveiledning

  Endring starter i hodet og det er avgjørende hva du tenker. Vi hjelper deg med tankeprosessen for å sikre langvarig endring, og følger deg opp i en lukket gruppe. I gruppen kan du også heie på andre.

 • Trening, yoga, mindfulness

  Aktivitet og trening er viktig fordi kroppen trives best når det blir brukt fysisk. Det viktigste er å finne aktivitet som passer for deg. I liiivLETT får du i tillegg tilgang til yoga og mindfulness.

Beste investeringen jeg har gjort! Jeg vil leve et godt liv uten sykdom, derfor at jeg tatt kursene til liiiv. Jeg har lært meg hva som er bra mat for meg, lært meg gode rutiner og spiser fantastisk deilig mat hver dag!

Mona

Regnskapsfører

Før var jeg trøtt, hadde lite energi og slapp i kroppen. Etter at jeg tok kurset til liiiv har jeg fått tilbake gnisten til å gjøre det jeg har lyst til. Så utrolig deilig å få så kyndig hjelp av både lege, trening- og kostholdseksperter.

Nina

Butikkmedarbeider

Kom igang allerede i dag

 

Du kan ta kurset fra der du er; online. Du trenger bare tilgang til internett! 

liiivSTART

 • 14 dagers kickstart

 • Program, trening og video

 • Matplan, oppskrifter mm.

1500,-

engangs-kostnad

*NB! Ved å klikke på kjøp knappen bekrefter du at du er over 18 år og helsemessig klar til å delta på kurs.

liiivLETT

 • Alt over pluss:

 • Kurs for varig endring

 • Gode matoppskrifter

 • Treningsprogram og video

 • Yoga og mindfulness 

 • Nytt kursinnhold ukentlig

 • Alt du trenger for å nå mål

 • Individuell oppfølging

 • Gruppe oppfølging

 • Få med liiivSTART gratis

6900,-

Del opp betalingen og betal kr. 600,- pr mnd i 12 mnd

*NB! Ved å klikke på kjøp knappen bekrefter du at du er over 18 år og helsemessig klar til å delta på kurs.

liiivSTART

Trenger du en kickstart?

Litt usikker på om du er klar? Prøv vårt 14 dager "kom i gang" kurs, boost din livsstilsendring nå og test ut om dette er noe for deg.

 

Du får tips, råd, kostplaner, treningstips for å komme igang i dag. På 14 dager kan du få startet på din livsstilsendring.

liiivLETT

Sikre deg langvarig endring!

Ønsker du langvarige resultater?
I liiivLETT får du hele 14 uker (inkl. liiivSTART) med kursprogram, og 12 måneder med tilgang. Inkludert i dette får du også kurset liiivSTART til verdi 1500,- på kjøpet! 

 

Hver uke får du nytt innhold med artikler, video, webinar, treningstips, treningsøvelser, kostråd, matoppskrifter, handlelister og ikke minst lærer du hva som skal til for å lykkes.

 

Du får også 20 min oppstartssamtale med vårt fagteam og 2 x 20 min oppfølgingssamtaler.

 

Her får du mest valuta for pengene og du får større sjanse for å lykkes.

Hva venter du på?

liiivLIFE

Opprettholdelse

Når du har gjennomført liiivSTART og liiivLETT får du muligheten til å fortsette å være medlem for å opprettholde din nye livsstil.

 

Sikre deg langvarig resultat og få mer tips og oppskrifter til gode matretter og gode tips til aktivitet og trening.

 

 

Møt noen fra vårt fagteam

Her finner du noen fra vårt fagteam som hjelper deg på veien mot ditt mål.

Maria Arlén Larsen

Fagansvarlig og lege

Beate Torset

MSc Idrettsvitenskap

Helene Seland

Personlig trener

Synne Risan Sævre

Ernæringsfysiolog

Slik fungerer det

1. Registrer deg 

Velg først det kurset som passer for deg. Velg deretter om du vil betale

per måned eller alt på en gang. Vi anbefaler liiivLETT - 12 ukers onlinekurs for varig livsstilsendring. 

2. Få tilgang til kurset

Du får tilgang til den første uken av det onlinekurset du har valgt. Du begynner med kartlegging av nåværende kosthold og aktivitet før du tar fatt på din livsstilsendring.

3. Klar, ferdig, gå!

Du har tatt det første steget i retning mot en lettere kropp og mer energi! Det betyr at du ønsker å gjøre en endring, og det er basisen for å få til en varig livsstilsendring.. Du setter deg dine mål, handler inn det du trenger av matvarer, og starter på reisen din. 


Det skjer ikke noe før du starter!

Hva er din helse verdt?

 


Har du virkelig råd til å la være å sikre deg god helse i dag? Ved å spise bra mat øker du sjansene dine for god helse, og du kan unngå visse typer sykdom. Vi tar ofte bedre vare på bilen enn på egen helse. På tide å ta noen grep? 

 

Du er bare to uker unna
gode startresultater!

Hvordan gå ned i vekt og bli der!

Få våre 5 hemmeligheter for å kickstarte din livsstilsendring rett i innboksen. Vi tar deg igjennom planlegging, motivering, og kickstarter din livsstilsendring. 

We respect your privacy. Your data will not be shared or sold.